Промоција у оквиру ЕУ пројекта BetterLife, Сремска Каменица

promo8
educirc_vestsajt-01

Промоција пројекта за младе истраживаче у оквиру ЕУ пројекта BetterLife, радионица на тему „Друштвено оријентисани успех: менторски програм за унапређење младих научника“

Осим наставног особља са Универзитета Едуконс, догађају су присуствовали и представници владиног и невладиног сектора, представници шире академске заједнице, као и млади устраживачи (студенти мастер и докторских студија). Догађају су присуствовали чланови пројектног тима: Проф. др Мирјана Радовановић, Проф. др Гордана Рацић, Проф. др Јелена Јешић, Доц. др Симонида Вукадиновић, Проф. др Андреа Андрејевић Панић и Доц. др Игор Вукелић.

Током трајања радионице, чланови пројектног тима су узели активно учешће у сесијама и дискусији, са нагласком на упознавање аудиторијума са значајем циркуларне економије, а посебно су разговарали са младим истраживачима. Пројектни тим сматра упутним да се концепт циркуларне економије у већој мери проучава на мастер и докторским студијама, те су и том смислу дати предлози за промене и унапређења.

Пројекат EDUCIRC2022 је представила Проф. др Мирјана Радовановић, која је затим одговарала на питања присутних о пројектним активностима и могућностима сарадње.